چگونه به ترکیه زغال صادر کنیم؟ تولید و ساخت زغال فشرده یک کسب و کار عالی و پرسود است چراکه زغالها کاربردهای مختلفی دارند و از مواد اولیهی بسیار ارزان قیمت و در دسترسی تهیه میشوند. همچنین به علت دوست دار محیط زیست بودن زغالهای فشرده بسیار مورد توجه قرار گرفتهاند.
صادرات زغال فشرده به کشورهای دیگر نیز سود این کار را دو چندان میکند. ترکیه یکی از کشورهای همسایه و همرز ایران، برای مصارف مختلف از زغال استفاده میکند و به آن نیاز دارد.
ترکیه با وجود همسایه بودن با ایران از انرژی زیادی برخوردار نیست و برای مصارفی مانند پخت و پز، گرمایش، سوخت، قلیان و…. نیازمند زغال است. این امر سبب میشود تا شما با صادر کردن زغال به این کشور سود خوبی به دست بیاورید.
برای اینکه از شرایط صادر کردن زغال به ترکیه آگاهی کسب کنید، توصیه میکنیم این مطلب را از دست ندهید و تا انتها مطالعه در آرتا زغال همراه ما باشید.
تأثیر کیفیت زغال در صادر کردن آن به ترکیه
اولین قدم برای اینکه بخواهید نسبت به صادرات زغال اقدام کنید، تولید زغال باکیفیت است. مسلم است که قبل از هر چیزی بازار مصرفی که میخواهید به آن زغال بفروشید، به کیفیت محصولات شما توجه میکنند و بعد به سراغ دیگر موارد میروند.
اگر برای تهیه زغال خود از مواد اولیه نامرغوب و بیکیفیت استفاده کنید، مطمئن باشید که موفق به صادرات نمیشوید اما اگر کیفیت زغال شما عالی باشد میتوان گفت که نیمی از راه را طی کردهاید.
تنوع محصولات زغالی برای صادرات به ترکیه
برای اینکه بتوانید صادراتی موفق به ترکیه داشته باشید، باید تنوع محصولات زغالی خود را حفظ کنید. اطلاع از اینکه زغال مصرفی محبوب مردم ترکیه کدام است، میتواند در صادرات زغال به ترکیه مؤثر باشد.
شناخت و تولید انواع زغال بسیار مهم و حیاتی است. چرا که برای صادرات می توان از آن استفاده نمود. انواع آن عبارتند از: زغال فعال، زغال کبابی، زغال بامبو، نارگیل، لیمو، پسته و…..
همچنین هر یک از این زغالها میتوانند شکلهای مختلفی مانند توپی، فلافلی، حبهای، استوانهای و… داشته باشند. به علاوه بستهبندیهای زیبا و شکیل در صادرات زغال به ترکیه نیز حائز اهمیت است.
قیمت نهایی به صرفه زغال
نکته مهم بعدی برای اینکه بتوانید موفق به صادر کردن زغال به ترکیه شوید، این است که باید قیمت نهایی تولید زغال شما به صرفه باشد. اگر قیمت نهایی برای شما زیاد باشد، قطعاً با افزودن سود خود به آن، قیمت زغال افزایش مییابد به همین دلیل بازار مصرف ممکن است توان پرداخت این قیمت را نداشته باشد یا برای آن خرید زغال با این قیمت به صرفه نباشد.
البته توجه داشته باشید که ارزان بودن قیمت نهایی زغال نباید منجر به کاهش کیفیت زغال شود. برای اینکه بتوانید زغالی با کیفیت و ارزان تولید کنید باید نسبت به تهیه مواد اولیه ارزان و مرغوب توجه کنید.
همچنین با در نظر گرفتن برخی از نکات فرعی میتوانید هزینههای تولید و صادرات خود را کاهش دهید.
آگاهی از قوانین گمرکی برای صادرات زغال به ترکیه
یکی دیگر از مسائل بسیار مهم این است که شما به قوانین گمرکی مسلط باشید. اگر از قوانین و شرایط صادرات ایران باخبر نباشید ممکن است با کوچکترین حرکت اشتباهی تمام سرمایه خود را از دست بدهید و مرتکب جرم شوید.
اگر خود اطلاعی از مسائل حقوقی و کیفری در ارتباط با صادرات ندارید توصیه میکنیم حتماً از افراد آگاه و مطلع در این زمینه کمک بگیرید.
نکات مهم در کاهش هزینههای صادرات زغال
از دیگر نکات مهم که میتواند در صادر کردن زغال به ترکیه بیار مؤثر باشد عبارتند از:
- موقعیت مکانی کارخانه: مسلم است که شما برای صادر کردن زغالهای تولیدی خود به ترکیه نیازمند باربری هستید، پس سعی کنید کارخانه یا تولیدی زغال خود را در مکانی تأسیس کنید که برای تأمین مواد اولیه و همچنین صادر کردن به ترکیه کمترین میزان هزینه برای باربری را پردا کنید.
- تکنولوژی مورد استفاده برای تولید زغال: برای اینکه بتوانید بهترین و باکیفیتترین زغالها را تولید کنید لازم است تا از بهترین تجهیزات و دستگاههای موجود استفاده کنید. کیفیت و کارآیی دستگاهها و تجهیزات تولیدی زغال در حجم تولید، کیفیت زغال، مقدار انرژی مصرفی و… تأثیر بسیار زیادی دارند.
اخذ مجوز صادرات زغال به ترکیه
برای اینکه بتوانید صادراتی درست و قانونی داشته باشید ضمن اینکه باید از شرایط و قوانین این حیطه اطلاعات کافی را داشته باشید، لازم است تا مجوز لازم را از وزارت صنعت و معدن و تجارت دریافت کنید. پس از اینکه از این وزارت خانه مجوز صادرات زغال به ترکیه را دریافت کردید، باید از گمرک نیز مجوز دریافت کنید.
تا کنون برای صادرات زغال به ترکیه در قانون منعی وجود نداشته است. شما برای دریافت مجوزها شاید لازم باشد مدت زمانی را طی کنید و مراحلی را بگذرانید اما مطمئن باشید که صادرات زغال به ترکیه ارزش این همه زحمت را خواهد داشت.