بازار فروش زغال در خارج از ایران به گونه ای است که تولید کنندگان این محصول در کشور ما از مهارت های خود استفاده کرده و صادرات زغال را به کشورهای دیگر انجام می دهند. با توجه به اینکه صادرات زغال فشرده با کیفیت امروزه رونق بسیار زیادی پیدا کرده است، افرادی که در این حوزه فعالیت می کنند با بررسی شرایط صادرات این محصول به دنبال آن هستند تا بتوانند سودآوری لازم را داشته باشند. برای اینکه بتوانید به کشورهای همسایه زغال فشرده صادر کنید، لازم است که در تولید این محصول نهایت کیفیت را در نظر گرفته تا خروجی مرغوب را در اختیار مصرف کننده قرار دهید. بخش زیادی از افرادی که در زمینه تولید زغال فشرده فعالیت می کنند با نحوه فروش زغال در خارج از ایران و صادرات این محصول آگاهی نداشته و به دنبال کسب اطلاعات لازم هستند. کشورهای حوزه خلیج فارس و سایر کشورهای همسایه مقاصد عالی برای صادرات زغال به شمار می روند. با ما در مجموعه آرتا زغال همراه باشید تا در این زمینه اطلاعات کافی به شما ارائه دهیم.
کدام نوع زغال برای صادرات مناسب تر است؟
از دیرباز تا به امروز انواع زغال ها مورد استفاده قرار گرفته اند. با توجه به اینکه امروزه در زمینه تولید زغال پیشرفت زیادی به وجود آمده است، می توان انواع زغال را با اهداف گوناگون مورد استفاده قرار داد. از زغال چوب گرفته تا زغال فشرده و زغال کربن اکتیو محصولاتی به شمار می روند که امروزه کاربرد فراوانی در جهان دارند. اما اینکه بهترین نوع زغال برای صادرات کدام است را باید با بررسی شرایط مختلف اعلام کنیم.
با یک نگاه مبتدی به این مطلب می توان گفت که در سراسر جهان نیاز استفاده از زغال احساس می شود. مشتریان فراوانی برای خرید انواع زغال در نقاط مختلف جهان وجود دارند. با این حال اگر به دنبال کسب سود لازم در صادرات زغال هستید باید صرفه اقتصادی را در نظر گرفته و با پیدا کردن مشتری بتوانید بهترین محصول را با مرغوبیت بالا صادر کنید.
از میان انواع زغال تولیدی می توان گفت که بازار فروش زغال فشرده در خارج از ایران بهتر بوده و تقاضا برای خرید این محصول به مراتب بیشتر است. به راحتی می توانید مشتریان خود را برای صادرات زغال فشرده به کشورهای همسایه شناسایی کرده و صادرات زغال را انجام دهید. علاوه بر این صرفه اقتصادی صادرات زغال فشرده به مراتب نسبت به گزینه های دیگر بهتر است. لازم به ذکر است که در این میان باید نحوه تولید زغال فشرده در داخل کشور و نوع دستگاه هایی که به کار می گیرید را نیز بررسی کرده تا بتوانید با هزینه مناسب تولید زغال فشرده را در داخل انجام دهید.
نکات مهم برای تولید زغال صادراتی
اگر قصد صادرات زغال فشرده را دارید باید در تولید این محصول نکات مختلفی را در نظر بگیرید. کیفیت زغال باید به گونه ای باشد که در کشورهای دیگر استقبال برای خرید آن ها بالاتر رود. یک زغال صادراتی باید فاقد بوی بد و نامطبوع باشد. علاوه بر این داشتن حرارت کافی را می توان یکی دیگر از فاکتورهایی دانست که در کیفیت تولید زغال موثر هستند. سعی کنید برای تولید زغال صادراتی موارد زیر را در نظر بگیرید.
نداشتن بوی بد و نامطبوع
داشتن حرارت کافی
دیر خاموش شدن
زود سرخ شدن
نداشتن جرقه هنگام سوختن
پودر نشدن هنگام سوختن
داشتن خاکستر کم
مقاصد اصلی صادرات زغال کدامند؟
صادرات زغال فشرده به کشورهای دیگر مانند سایر محصولات دارای یک سری مقاصد اصلی است. در واقع بخشی از کشورهای همسایه مقصدی ایده آل برای صادر کردن زغال به شمار می روند. لازم به ذکر است برای صادر کردن زغال به کشورهای دیگر باید بتوانید نیاز مقاصد مورد نظر را بررسی کرده و با توجه به ظرفیت بازار آن ها فعالیت خود را انجام دهید. از جمله مقاصد اصلی برای صادرات زغال فشرده می توان گزینه های زیر را نام برد.
صادرات زغال به ترکیه
از سالیان قبل تا به امروز یکی از بهترین مقاصد برای صادرات زغال فشرده، کشور ترکیه بوده است. کشور ترکیه از نظر فرهنگی شباهت زیادی به کشور ما دارد. علاوه بر این ترکیه را می توان یک مقصد محبوب برای گردشگران ایرانی نام برد. شرایطی که سبب شده است بازار صادرات کالاهای مختلف به این کشور بهبود یابد. یا توجه به طبخ انواع کباب در این کشور و استعمال قلیان و همچنین مصارف گرمایی دیگر می توان ترکیه را گزینه ای ایده آل دانست. قیمت زغال فشرده در ترکیه بسیار مناسب بوده و افرادی که قصد صادر کردن زغال به کشورهای همسایه را دارند، می توانند این کشور را مقصدی ایده آل در نظر بگیرند.
صادرات زغال به دبی
صادرات زغال به امارات به عنوان یکی از کشورهای همسایه نیز می تواند برای افرادی که قصد فعالیت در این حوزه را دارند، مد نظر قرار گیرد. کشور امارات و شهر دبی مرکز گردشگری بوده که نیاز به استفاده از زغال فشرده برای پخت کباب و همچنین استعمال قلیان در آنجا به شدت احساس می شود. با توجه به اینکه کشور امارات فاقد جنگل های طبیعی بوده و امکان تولید زغال در این کشور وجود ندارد، مقصدی عالی برای افرادی است که به دنبال سودآوری از صادرات زغال هستند.
صادرات زغال به قطر
بررسی بازار فروش زغال در خارج از ایران نشان می دهد که کشور قطر نیز یک مقصد عالی برای صادر کردن این محصول است. با صادرات زغال فشرده به قطر می توانید سودآوری لازم را به دست آورید. مانند امارات در کشور قطر نیز مصرف قلیان بسیار بالا بوده و به واسطه نبود جنگل های طبیعی برای پخت خوراکی های کبابی نیاز به استفاده از زغال وجود دارد. واردات زغال در کشور قطر استقبال مناسبی داشته و بسیاری از افراد ترجیح می دهند زغال های فشرده تولید شده در ایران را خریداری کنند.
صادرات زغال به عراق
کشور عراق از دیرباز تا به امروز یک کشور عالی برای صادرات محصولات مختلف به شمار می رود. با توجه به مرز مشترک طولانی که کشور عراق با کشور ما دارد، همواره پذیرای محصولات تولید شده در ایران بوده است. بهترین مقاصد صادرات زغال فشرده را که مرور می کنیم به کشور عراق برخورد خواهیم کرد. با توجه به قیمت زغال فشرده در عراق و شرایط آسانی که برای صادرات زغال به این کشور وجود دارد، می توانید به خوبی از این بستر استفاده کرده و سودآوری لازم را کسب کنید.
شرایطی که کشور عراق در سال های اخیر به خود دیده است سبب شده است که امکان تولید زغال در آن وجود نداشته باشد. به همین علت تقاضا برای خرید زغال فشرده از ایران توسط عراقی ها بسیار زیاد است.
صادرات زغال به عمان
صادرات زغال به عمان را می توان یکی دیگر از مقاصدی دانست که افراد فعال در حوزه تولید زغال فشرده می توانند آن را در نظر گیرند. عمان یک کشور عربی بوده که در آنجا مصرف کباب و قلیان بسیار زیاد است. شرایطی که سبب شده استقبال برای خرید زغال فشرده بالا رود. اگر زغال تولید شده در ایران کیفیت بالایی داشته باشد، خریداران در کشور عمان با کمال میل پذیرای آن ها هستند. با تولید زغال فشرده مرغوب و با کیفیت می توانید سود لازم را پس از صادرات به عمان کسب کنید.
آیا ممنوعیت صادرات زغال وجود دارد؟
طبق قوانین وضع شده هم اکنون برای صادرات زغال فشرده هیچ گونه ممنوعیتی وجود ندارد. قوانین مصوب برای کالاهای صادراتی را که مرور کنیم متوجه می شویم تعرفه گمرکی ۴۴۰۲ برای صادرات زغال اعمال می شود. افرادی که در این حوزه فعالیت می کنند، می توانند به راحتی محصولات تولیدی خود را به کشورهای مختلف صادر کنند.
جدیدترین بخشنامه سازمان استاندارد برای صادرات زغال
پس از اعمال محدودیت هایی برای صادرات زغال فشرده، در سال ۱۴۰۱ آخرین بخشنامه جهت صادرات این محصول صادر شد. بر اساس این بخشنامه صرفا واحدهای تولیدی که پروانه بهره برداری معتبر از وزارت صنعت معدن و تجارت را دارند، می توانند صادرات زغال فشرده را به مقاصد مختلف انجام دهند. پس از راه اندازی خط تولید زغال فشرده و دریافت پروانه بهره برداری معتبر، قادر به صادرات زغال فشرده به نقاط مختلف جهان خواهید بود.
نحوه بسته بندی زغال صادراتی
برای صادرات زغال به کشورهای دیگر باید چند نکته کلیدی را در نظر بگیرید. از کیفیت محصول گرفته تا نحوه بسته بندی زغال صادراتی به شما کمک می کنند تا بتوانید فروش بالایی در کشورهای مقصد داشته باشید. سعی کنید زغال تولیدی را در بسته های با کیفیت قرار داده و پاکت های بسته بندی را با دقت بالا انتخاب کنید. پس از مشورت با متخصص طراحی می توانید بسته بندی های زغال صادراتی را انجام داده و میزان فروش خودرو بالاتر ببرید.